09 Kasım 2015

Ruhu güzel, kendi başka güzel kadın '' Oyuncu Anne''

Günaydın...
Dün Tüyap Kitap Fuarı'na gitmiştim eşimle Oyuncu Anne'yi görmek için. Çok sıra vardı ama bir imza ve fotoğraf için değerdi beklemeye. Değdi de...

Ben sesimi kontrol edemiyorum. Heyecandan fısıltılı konuşmuşum ki sanırım Şermin Hanım beni duyamadı ismimi kağıda yazdım ve bir tane de fotoğraf çekindik. O esnada eşim beni bir güzel azarladı '' Ben sana demiştim değil mi biraz bağırda konuş.'' '' Ne bileyim ben. Biliyorsun ben sesimi kontrol edemiyorum zaten Şermin hanım benim durumumu bilmiyor herhalde boşuna kızma yaa '' dedim :)

Şermin Hanımı görünce gözlerime inanamadım gerçekten. Bir insan bu kadar pozitif, güler yüzlü olamaz dedim içimden. Şermin Hanımla biraz sohbet etmeyi çok isterdim... Ama stadda o kadar çok kuyruk vardı ki... Kitaplar bile tükendi Tam zamanında gitmişim almak için. Zira imza sırasına tam yaklaştım ki kitap tükendi dendi :) 

Daha güzel şeyler , daha uzun bir yazı yazmak isterdim ama hafızam çalışmıyor benim :) 
Musmutlu haftalar dilerim...

10 yorum:

  1. Dün bir tek biz gidemedik herhalde, herkes gitmiş ama olmaz ki. Bizde ödevlerin azizliğine uğradık cumartesi tam gün çalışınca. Bu hafta bir şey çıkmazda giderim İnşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah gidersiniz zira çok güzel indirimler vardı alamadığım içimde kalan kitaplar da oldu ben haftasonu Kayseri'ye gidiyorum benim yerime de kitaplara doya doya bak :)

      Sil
  2. fotograflardan bile belli oluyor enerjisi cok yuksek biri yolu her daim açık olsunnn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin :) içimde kaldı yaaa. en son çıkan kitabını Ela'ya al derim bizim Ela çok sevdi :)

      Sil
  3. Kerime ben de çok seviyorum Oyuncu Anneyi,kitabının adı ney ,bilmiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 tane kitabı var. Başlarım şimdi anneliğe, oyuncu anne, çocuk kitabı bir de çok hayal kuran çocuk :)

      Sil
  4. Bu fuara bir gün gidebileceğim inşallah.Geçen sene okul götürdü de ben kitaplar arasında kaybolmayı -bir de yazarları varsa- seven bir tipim. Okulla, hocayla uğraşamam dedim gitmedim. Bu sene de çok içimde kaldı vakit bulamadık, önümüzdeki fuarlara inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fuar hala devam ediyor 15 kasıma kadar. gidersin inşallah.

      Sil
  5. Nasıl tatlı bir kadın şermin hanım :) Henüz anne olmamama rağmen çok şeyler öğreniyorum ondan.Çok şanslısın bence :)onu görmek bile insana pozitif enerji verir :)

    YanıtlaSil