13 Ekim 2016

Ezik Ben

Geçen gün babam aradı.. Yalnızdım, yoldaydım.. Babam derdi '' Kızım ben seni aradığımda telefonu aç, baba ben iyiyim de, yeter ki sesini duyayım''
Ah be baba sen benim sesimi duyuyorsun ya ben..
Ben ne yapayım??? O kadar zoruma gidiyor ki anlatamam..
Açtım bende telefonu '' Babacım ben iyiyim, inşallah annemle sen de iyisinizdir, herkese selam öptüm'' dedim ve kapattım..
Kimse anlayamaz bu duyguyu, kimse..
Yine de hayattalar ya, uzakta da olsak..
Yine de çok şükür...

19 yorum:

  1. Kuzum bunun eziklikle alakasi yok. Baba olarak merak ediyor seni bu seni ne kadar sevdigini gösterir. Bazen kendi canimizi yakacak seyleri sevdiklerimiz icin görmezden gelebiliyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Kerime bazen sana o kadar çok kızıyorum ki.Allah aşkına eziklikle ne alakan var senin ki o lafı da hiç sevmiyorum. Lütfen kendine haksızlık etme kurban olayım kendine bu kadar acımasız olma... Sen seni sevenler için çok özelsin.Seni seviyorum bayan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kız canım kız, eziklikle ne alakası var bilmem ama arada oluyor böyle. Soldan soldan geliyorlar yerin dibine giriyorum.
      Bende seni seviyorum bayan :)

      Sil
  3. Canım canım canım, olsun en azından babacığın senin sesini duyuyor, sen de seni duyduğunu biliyorsun. Telefonun iki yanı da hep mutlu ve sağlıklı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Babam mutlu olsun bana yeter Handan abla da, bende üzülüyorum işte.

      Sil
  4. Ah be güzelliğim, yapma bunu kendine...
    Kucak dolusu sarılasım geldi sana ve sarıldım hatta ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen oluyor işte böyle..
      Bende sarıldım sana sıkıca..

      Sil
  5. Kero saçmaladın ha ne ezikliği şu acımasızlığını kendine aile değil de keşke diğer dış kapı mandallarına yapsan ! Baban o , çok şükür ki hayattalar en önemlisi arkandalar bebeğim çok görme bunu onlara ne güzel iyiyim de konuş ve kapat ... Sen bnm tanıdığım en güçlü annesin , eşsin , gelinsin , arkadaşsın , kardeşsin... seni seviyorum :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçmalanmaz taranız Özgüş.. Dış kapının dış mandalına da yapıyorum merak etme sen. bende seni seviyorum .**

      Sil
  6. Merhaba Kerime. Ziyaretine geldim kızım. Yazını da okudum. Benim kızımla, ki kırk beş yaşına geldi, bu tip anlaşmazlıklarımız oluyor. Araba kullandığı için tüm telaşım. Kaybetme korkum suçlu. Şimdi yapmıyorum lakin dua okuyorum. Anlatamayacağım bu halim için kızımdan beni affetmesini istedim. "Saçmalama anne." dedi.Gülüştük...
    Çok tatlı bir bloğun ve samimi bir tarzın var. Yorum yapan kızlarımı tanıyorum. Ne güzel arkadaş olmuşsunuz. Sana hep başarılı, mutlu, sağlıklı olacağın bir ömür dilerim kızım. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Ece ablacım, sefalar getirdin. Sizinki başka, babamınki başka ablacım. Sizinki korkudan, babamınki meraktan :)
      Sevgiler benden ablacım :)

      Sil
  7. Türk'ün aklı diye boşuna dememişler. O kazaya (şu anda okudum siteni takip edeceğim yer ararken hakkımda yazını ) gerçekten çok üzüldüm. Geçmiş olsun canım benim. Dua edeceğim senin için. Sevgimi bırakıp gidiyorum şimdilik :(

    YanıtlaSil
  8. Kerimecim canım arkadaşım ezik biri nasıl olur biliyor musun? benim gibi. Üzme kendini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl senin gibi? yookk senin gibi değil :)

      Sil
  9. Ben bu yazına yorum yazdım diye hatırlıyorum belki de yanlış hatırlıyorumdur, okuyup sonra yazarım mı dedim acaba? Çünkü hüzünlendiğimi anımsadım. Bak sen de demişsin uzakta olsalar da hayattalar, Allah uzun ömürler versin. Bak benim ne anne, ne baba ikisi de çoktan gitti:( O yüzden gülümse şimdi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce yorum yazmamıştın Müjde abla. Amin abla senin anneciğine ve babacığına Allah rahmet eylesin.. (acı acı da olsa gülümsedim abla.. Kimsenin acısı beni mutlu etmez o yüzden :( )

      Sil
  10. Yok, yok yanlış anladım. Annen, baban hayatta olduğu için gülümse canım. Ne kadar uzak da olsalar hayattalar ya onun için gülümse..annenler, babanlar yurt dışındalar mı, çok uzak bir şehirdeler mi bilmiyorum ama en yakın zamanda kavuşursunuz umarım. :)

    YanıtlaSil