20 Temmuz 2017

Köyde Som Demler

Tatil bitti. Sırada  yolculuk, bitmiş yıllık izin var. Işe gitmeye korkuyorum. Birikmiş atamalar, istifalar, sözleşme yenilemeleri, klasörler... gözüm korkuyor valla.
Son 3 gün ve aklıma işi getirmeyeyim şimdiden. 2 hafta boyunca Köye, hayvanlara, dalından taze meyvelere, ineklerden taze sağılmış süte doydum... Köy yaşamı ne kadar güzel olsa da bir zaman sonra sıkıyor. Zaman yavaş, geçmiyor.
Istanbul'a döndüğümde en çok kuzuları biberonla beslemelerimizi özleyeceğim.... Ela kalırsa eğer, 1 ay kalacak burada.  Kalsin bence.. Kuzular, köpekler, kediler ve inekler. Tavukları unutmayalım. Özgürce onadığı koskoca yeşil alan.. istanbulda bunlar imkansız.. Ela'ya sorsanız 2 ic sesi var. Biri diyormuş ki ; anneannenle kal , burası çok güzel.. öteki diyormuş ki; git, babaanneni özledin. Bakalım cumartesi günü göreceğiz. Kalacak mı, gidecek mi?..

8 yorum:

  1. Kıyamammm arada kalmış minik kuzucukk :) kız boyun kadar olmuş nerdeyse Elaaa maşallah 😄 her güzel şeyin sonu var işte napicennn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, arada kaldı. Keşke biz de burada yaşasak dedi.
      Büyüdü ya teyzesi.
      Aynen her güzel şeyin bir sonu vardır..
      Öpüyorum seni ve Esila'yı

      Sil
  2. Bayıldım resme, kuzuyu biberonla beslemenize, üzüldüm yaaa ne güzelmiş ama her güzel şeyin bir sonu oluyor..:(((seneye yine gidersiniz inşallah canım. Sevgiler sana ve minik cadıya:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ela, korktu kuzudan. Kucağıma oturdu ben verdim biberonu. Sonra bana kızdı. Yeşim'in sütünü ben verecektim neden sen versin diye 😀😀
      Seneye annemin kalp pili değişimi ameliyatı var. Onun için geleceğim. Kısmet..
      Sevgiler bizden ablacığım.

      Sil
  3. Kuzuları sevsinler, iki yanında birer tane :)

    YanıtlaSil