07 Aralık 2012

kızıma

    Bebeğim, hayat ışığım, yaşamama sebep olan prensesim...
 Senin hayata gözlerini açtığında o şaşkın meraklı bakışların''nerdeyim ben'' der gibi bakışlarındı beni sana bağlayan... Çok şanslısın sen bebeğim senin saf ve masum annen baban var.. Evet masum dedim çünkü annen ve baban duymuyor bebeğim.
 seni kucağıma aldığımda aklımda bir yığın senaryolar '' nasıl bakacağım ben ağladığını duyamayacakmıyım, ilk hecelerini ilk konuşmalarını duyamayacakmıyım'' diye ağlamalarım.. herşeyden çok''anne,annem''demelerini duyamayacak olmam...
 duyamasamda sen yine gel sarıl bana ''seni çok seviyorum anne'' de bana...ama duymadığımı da görmezden gel. duyuyormuşum gibi yap devamlı konuş benimle.

 bunu sana yazarken ağlıyorum.. iş yerinde öğle molası herkes yemek yemeye gitti annecin duymuyor diye hep yalnız ve hep seni düşünüp ağlıyor yalnız kaldığında. 

 benim annem ve babam duymuyor diye üzülme hiçbirzaman. annen ve baban duymasa da senin için herşeyin en iyisini ve en güzelini yapmaya hazır.
 sende olmasan ben nasıl yaşardım bilmiyorum hayat ışığım sensin..
eğer ilerde birgün bu yazdıklarımı okursan ve eğer ben yaşıyorsam gel bana sarıl senin duymaman önemli değil de bana annem. eğer ölmüşsem ruhuma dualar gönder ve yinede de seni çok seviyorum annem diye...

8 yorum:

  1. Bi anne olarak o kadar cok duygulandırdınki beni, inşallah bi gün rabbimin bi mücizesi olurda kızınızın sesini doya doya duyarsınız.. Rabbim sabır ve kolaylıklar versin inşallah..

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldiniz. teşekkür ederim sağolasınız. amin inş en kısa zamanda duyarım diyorum ama hiççç zannetmiyorum başarısız operasyondan sonra değişmez gibime geliyor ama Rabbim isterse hayırlısı..

    YanıtlaSil
  3. Ama olmaz kiiii. Çok duygulandırdın gerçekten gözlerim doldu okurken...
    Çok şükür ki kızını çoook düşünen bi anne ve babası var, maşallah. Ve sen annelik duygusunu tadabilen bi kadınsın. Çook daha başka bu duygu.. Duyman ya da duymaman evladın için önemli olmayacak ki çook sevecek seni çook. Layıksınız siz buna;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. sizin yorumunuzda beni duygulandırdı inşallah dediğiniz gibi olur..

      Sil
  4. Merhaba:)..Merhaba dedim ve kaldım birkaç saniye,ne yazacağımı bilemedim.Hiç duymayan arkadaşım olmadı;ama empati kurmama engel değil tabi ki.Evet belki zorluklar olacak,belki bazen farkedemeyeceksiniz ağlamasını ama sizin sevginiz,duymanın da,konuşmanın da,kısacası herşeyin ötesinde.Bebeğiniz bunu hep hissedecek ve sizinle ileride gurur duyacak.Ben de sizin ve eşiniz için bir mucize diliyorum,aslında sizin mucizeniz çoktan gelmiş adı da Ela olmuş:)Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba hoşgeldiniz teşekkür ederim. benimde hiç olmadı kendim gibi bir arkadaşım eşimlede tesadüf :) zorluklar fazla değil kayınvalidem Allah ondan razı olsun hakkını ödeyemem..

      Sil
  5. Süper o zaman,herşey istediğin gibi olsun:)

    YanıtlaSil