27 Şubat 2013

minik kuşum son zamanlarda...

minik cadı Eloşum 7 ay 14 günlük oldu. İlk defa hasta oldu :( grip ve boğazı şiş kızarmış hırıltılı nefes alıp veriyor evdekilerin tabirine göre sesi çıkmıyormuş :( kıyamam ki ben sana az duysaydım seni. çok şükür ki biraz iyi benim minik cadım.

Eloşum tutunarak doğrulmaya ve ayağa kalkmaya başladı
Annenneee diyormuş ( evdekilerin dediğine göre)
Doktor teyzemiz '' büyümüşte küçülmüş, çok bilmiş'' dedi bizim cadıya :)

Hastane maceramızz :)

Cumartesi günü Eloşun hırıltılı nefes alıp vermesiyle sabah hastane yolu gözükür bize aslında Eloşun keyfi yerindeydi sadece nefes alıp vermesi zor gibiydi ve çok şükür ki kötü birşeyi yokmuş boğazı şişmiş kızarmış şimdi iyi. doktor muayene ederken Ela hanım doktor teyzemize pıtt pıtt vurur Doktor'da memnun oldum deyip Eloşun elini sıkar Ela gülücük atar :) Ela Hanım büyümüşte küçülmüş der doktor'da :) çok tatlı ya hasta olsa da munzurluktan geri kalmıyor maşallah kuzuma.

Beni duygulandıran önemli aşama şu ki ben işten eve geldiğimde zile basınca Ela ''anennee'' diye bağırıyormuş sanki benim geldiğimi hissetmiş gibi öğren de ağlayıp duygulanma. Anne olmak dünyanın en güzel duygusuymuş..

Ela'nın maceralarını unutmamak için evde deftere yazıyorum aklıma esinlendikçe buraya yazıyorum. Ela'nın göze gelmesini istemiyorum ve resimlerini kaldırmaya karar verdim. Resimlerde yüzünü gizlerim galiba. Facebook sayfamda Ela'nın çok resimleri olduğundan annem kızıyor göze getirip hasta edeceksin çocuğu diye. Facebook sayfamda az da olsa paylaşıyorum ama kaldırmaya karar verdim bazılarını. Kafam karışık napsam bilmiyorum anne yüreği işte bebeğime zarar gelsin istemiyorum.

sevgilerimle
sağlıkla kalın.

7 yorum:

  1. çok geçmiş olsun canım :(

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun cnm Eloşuna. inş çabucak iyileşir.

    YanıtlaSil
  3. Canım benm resm konusunda bencede ekleme hiç allah muhafaza öyle gözler varki cidden nazar ediyo :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eklemicem eklersem de yüzünü gizlicem zaten olanları da kaldırdım.

      Sil
  4. Bence de resimlerini kaldırmakla iyi bir karar vermişsiniz. Çok tatlı bir kız sevgi dolu olur inşallah.

    YanıtlaSil