04 Mart 2015

İnternetin kazandırdığı dostluk...

Uzunn zaman önce 2013 te Amigrumi öğrenmek için bir siteye üye olmuştum. Ordan tanışmıştık Ayşe ve Nihan ile.. Nihan Konya'nın ilçesinde Ayşe'de Bursa'nın ilçesinde yaşıyor. Ayşe ile yakın olduğumuz için görüşmeyi çok istiyorduk geçen yıldan beri. Aksilikler sonucu görüşememiştik. Hep ümitliydik görüşeceğimizden.. Bu pazar günü yani 1 Martta Ayşe eşi Sait enişte ve tatlılar tatlısı yakışıklılar yakışıklısı oğlu Kıvanç ile geldiler bize...Metro'dan onları almaya gittiğimizde şşte geldiler deyip koşmuştum yanlarına  Hiç garipsemedik 7/24 saat sanal ortamda görüşek te ilk defa yüz yüze görüştüğümüze inanamadık sanki rüradaymışız gibiydi..
Ayşe ile eşlerimiz ve çocuklarımız anlaşabilecek mi acaba diye düşünüyorduk hep.. Ama emindik te anlaşabileceklerine.. Tahmin edemeyeceğimiz kadar da anlaştılar zaten :) Kıvanç gittiiğinde Ela'' Anne Kıvanç gitti Kıvanç'a gidelim'' dedi.. şimdi biraz unuttu gibi.. unutmamış ta olabilir çocuk işte..
Ayşe bloguna ailesinin resmini koymadığı için resim koymuyorum.. Sıra bizde inşallah biz de gideceğiz Ayşelere.. Keşke Nihan'da olsaydı dedik ama o hep kalben yanımızdaydı.. Onunla da tango'da görüştük zaten :)
Anlattıklarım az gelir yaşadıklarımıza.. İyi ki tanımışım sizi kızlar iyi ki varsınız sizi seviyorum :)

12 yorum:

  1. Ne güzeeeel ♥️
    Darısı bizede olur inşallah kiiiiiii , seviyorum siziiii:****

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah canımmm <3 bende seviyorum kii

      Sil
  2. Oo site sayesinde bir cok arkadas edindik hepside ayri ayri degerli ama iclerinden en en en ozelleri ve biricikleri ikinizsiniz.. :) yaninizda olamasamda hep sizinleydim ben aklim ordaydi valla tangoda guzel oldu her nakadar baglanti yavas olsada onada sukur insallah ilerde hep beraber bir araya gelme imkanimiz olur en cok istedigim sey ... Ayseye gittiginiz de de bulurum sizi orda ^____^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. demi Nihanım o site önce güzel dostluklar kazandırıp sonra basıyo tekmeyi :) o benim de isteğim üçümüz hayır beşimiz bir araya gelsek.. zübeyde ve gamze de var tabi.. Allahtan ümit kesilmez o da olacak inşallah:)

      Sil
  3. blog buluşmaları harikadır, hiç unutulmaz, hemde çok keyiflidir :)
    Ne güzel olmuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında bakarsan blogdan tanışmıyoruz sonradan açtı blogunu :) katılıyorum size çok güzel ve keyifli oluyor buluşmalar :)
      sevgiler

      Sil
  4. Canım harika birşey:) ne güzel, çok sevindim sizin adınıza. Birbirini hiç tanımasa da insanların birbirine duyduğu o sevgi ve iyi niyet nasıl da güzel ve saf birşey. Kendim olmasa da başkalarının buluşmaları sevinçleri de beni mutlu ediyor, çok sevindim. Darısı yine bize de olur inşallah:) Çok öpüyorum seni, sevgiler kocaman:)..!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değil mi canım çok güzel birşey.. eminim bizde buluşabiliriz :)eskişehir o kadar uzak değil ne de olsa.. öpüyorum hem de çokk :***

      Sil
  5. çok fazla sayıda blog izlediğim için kumanda panelinde görünmüyordu googleden yazınca aa dedim bak bir sürü kayıt yazmış sevindim sizin adınıza keyfiniz ve dostluğunuz daim olsun canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazı bloglar kumanda paneline denk gelmiyo sanırım :) teşekkür ederim canım

      Sil
  6. ne güzel bi gündü keske tekrarlansa :) sıra sizde sizi bekliyoruz ailecek bursaya :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah... mudanya ve trilye sözü isterim önce :D

      Sil