02 Ocak 2013

yeni yıla nasıl girdikkk

günaydınlar efenimmm :)
2013 e girmiş bulunuyoruz 2013 ün ilk postumu yanınlıyorumm :)


 çok feci gribim kaç gündür geçmek bilmiyor ateşim inip inip çıkıyor anlamadım ve ben yılbaşına battaniye ile aşk yaşayarak girdim desem yeridir :)
31 aralık günü iş yerinde fenayım ne fenayım diye diye 1 de çıktım gittim eve. eve gider gitmez Ela'yı doyurup girdim battaniyenin içine ateşler içinde yanıyorum uyuya kalmışım ki İlkay(eşim) gelmiş eve yerde emekleyerek korkutmaya çalışıyor beni :) geldiğinden haberim olmayınca hayalet gibi dolaşarak korkutmaya çalışır beni :)

sonra kayınpeder geldi eve beni hasta görünce dayanamaz doktora gidelim dedi ben se gerek yokki grip geçer bu deyip hafife attım olayı. ben hastayım ya dururmu hiç gitmiş markete tavuk falan almış balkonda bana ızgara yapıyor :)
 
 Ela'ya ilk defa uzaktan baktım :( bulaşmasın diye :( bana bakıyo sanki bana gelmek istiyor gibi kıyamam annemm :(

biraz kendime gelince tombala oynayalım dedim İlkay'a tamam oynayalım ben seni yenerim hahah dedi :) bende görecez görecez kim yenecekmiş dedim ve yenen ben oldum hahah hani sen yenecektin dedim sen gıcıklık yapıyosun ondan ben yenemedim dedi :) işine gelmedi :)

kendimi biraz toparlayınca gittim mutfağa salata falan yaptım.tıka basa yedim kendime geldim iyice dinç oldum anlayacağınız :) baba eline sağlık sayende kendime geldim sen olmasan napardım ölürdüm galiba dedim :)

kayınvalidemin doğum günüydü 1 ocak. dün benim sınava gireceğim okulu aramaya çıkmıştık eve dönerken sürpriz yapalım pasta alalım dedik aldık pastayı uyumuş kalmış ışıkları söndürüp mumu yakınca uyandı :) üzerine benim taktığım lakabı yazmıştım ben :) İYİKİ DOĞDUN EVİMİZİN PAMUK ANNESİ :) herkese bişey derim ben :) kaynımınkine de baş belası yazdırmıştım benim dilimde onun adı baş belasıdır :) napimm ismiyle hitap edemiyorum benden büyük olduğu için abi demem lazım abi demeyide yakışık bulmuyorum abim değilmiş gibi bende baş belası yada evladım yavrucum diyorum :) gerçi de öyle benden dayak yemekten geri kalmıyor ikiside :) (sevdiğim kişileri cicim bicim diyerek değil döve döve severim ben :) )

(şu an iş yerindeyim ateşim yükselip gözlerim kaymaya başlıyo :( bide saçma sapan memurlara da nöbet gelmiş aşağıda danışmada nöbet tutacakmışız ben yapamam yahu her insanın dilinden anlayamam işaret dilide bilmiyorum beni tanıyan önce düşünecekti nasıl yapsın bizi bile anlamıyor diye. ağlayasım varrr insanlara anlatamıyorummm :( yapamayacağımı bildikleri halde sınavlarda bile görev veriyorlar ben sadece dudak okuyorum çıtt diye bi ses çıksa bomba patlasa valla hiç duymam kulağıma bağırsalar bile duymam biraz anlayış lütfennnn :(  )

sevgilerimle :)
sağlıkla kalalım   :)







10 yorum:

  1. çok geçmiş olsun Allah şifa versin hemen iyileş inşAllah

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun cnm, ne iyi bir ailen var seni sevip düşünen. eşin de çok fena. kalbine iner insanın :)
    bir solukta okudum, iyi seneler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım sağolasın. evet çok iyiler sağolsunlar. ne sen sor ne ben söyleyim o bi türlü fena ben bi türlü yakında kal krizi geçirmezsem şaşarım :)

      Sil
  3. Çok çok geçmiş olsun, Grip malesef hepimizi esir aldı :) ben daha yeni atlattım şimdide kardeşim yatıyor.
    İyiki ailelerimiz var, hep yanımızdalar. Mutlu yıllar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım.. evet aynen öyle evin hepsi grip diyebilirim sırayla bulaşıyoruz :) sizlrede geçmiş olsun :)
      iyiki ailelerimiz var...
      sizlerede mutlu yıllar. :)

      Sil
  4. Canım geçmiş olsun,harika bir ailen var çok şanslısın:)Ben hasta olsam yakınımda kimse yok,yatma gibi bir şansım asla yok.Bir sürü vitamin içip derhal kendime gelmem lazım:)Tadını çıkar bu ilginin ,alakanın:)Dudak okumak zor mu canım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sağol :) kayınvalidemde öyle diyordu sen çok şanslısın diye benim bünye zayıf zırt pırt hasta oluyorum :(
      senin yanında kimse olmaması kötü hiçç hast ola sen :(
      dudak okumak o kaar zor değil ama gözünü hiç kırpmadan karşındakinin ağzına bakman lazım denemek isteren kuağına pamuk tıka :) ama hiç tanımadığım kiilerde utanıyorum:( napalım kaderim böyleymiş

      Sil
    2. Utanılacak birşey yok canım.Tamam deneyeceğim:)Okan Bayülgen'de işaret diline çok dikkat ediyordum ama unuttum şimdi:)Çok öpüyorum:)

      Sil
    3. işaret dilndende ben anlamam anlatmaya çalışan olsada anlamam :) sadece dudağa iyice bakıcan:) utanıyorum çünkü ben utangaç biriyim :)

      Sil